Monday, 3 February 2014

Morgen-overvejelser

Når efterår er ved at blive til vinter, og temperaturen er på vej ned: Gud, det er kun 1 grad over frysepunktet - så er det nok glat. 

Når det ér blevet vinter, og det er en relativt mild morgen: næh, det er 1 grad over frysepunktet. Så er det sikkert ikke glat. (Ydpreget logisk. Men det var faktisk ikke glat. He he)

De spiller Panamah i radioen. Gad vide om sangerinden kun har én udtryksform (blodfattig og ret træt)?

Hvordan kan det være, at DSB var über-punktlig i sidste uge hvor der var vintervejr, og til gengæld forsinket i dag hvor det er helt fint?

Til gengæld: bonus for at toget standser så døren er præcis ud for der, hvor jeg står på perronen. Og for at de har sat en af mine yndlings-togførere til at bestyre det (yes, jeg har favoritter). 

...klokken er halv syv, og dette er en brøkdel af hvor min hjerne har været henne indtil videre. Og så har jeg slet ikke nævnt minister-rokade, drømmetydning, tidsforskydning, arbejde, håndværkere, WD-40, og pingviners knæ eller mangel på samme. 

Glædelig mandag!Posted from iPhone 

1 comment:

Ibs said...

Kæft, der ligger mange godter til fremtidige indlæg i sidste sætning. Og jeg glæder mig. God morgen, smukke, og hav en dejlig dag.