Wednesday, 31 March 2010

Det klør i fingrene

Jeg æææælsker sådan en rigtig vinter som den vi lige har haft. Når naboerne brokker sig over at de for 7. gang på 2 uger skal skovle indkørslen fri for sne, slippes mit indre-men-ikke-særligt-skjulte legebarn løs og jeg tumler ned til det pissekolde busstoppested med snefnug i øjenvipperne og fryd i hele min bundfrosne krop.

Men nu - NU skal det være forår! Jeg vil ud og grave i jorden, kigge til mine kompostorme, indsnuse duften af græs - og dyrke et eller andet!!!  Jeg er ikke den sejeste gartner og hvert eneste år er der eklatante fiaskoer (som regel at jeg dyrker en masse og ikke får det spist, så jeg har sært stokløbne gevækster over det hele. Alternativt at det slet ikke bliver til noget.)  Men én ting har jeg dog til fælles med "rigtige havemennesker" - jeg opgiver aldrig, never, niemals, og er altid sikker på at netop i år bliver året, hvor det lykkes mig at dyrke noget kål der bliver spist af andre end kålormene.

Og så læser jeg - blade, internet, havesiderne i Familie Journalen, alt muligt - og i dag fandt jeg en ny-for-mig-blog. Den skrives af en mand lige her i Århus som kan noget med farver, og som gerne smider penge efter et drivhus som gør mig helt svag i knæene. Det er ren blomsterporno, på den fede måde :-)    Når jeg engang bliver stor, vil jeg have sådan en have. Og sådan et drivhus! Pt er ambitionerne anderledes jordbundne - jeg pønser på at kreere mit helt eget low-cost minidrivhus af en reol og en regnfrakke (sådan da...)

Jeg ville gerne bo inde i det drivhus (but I don't think he'll let me...)

2 comments:

Pernille said...

vil gerne se det hjemmelavede drivhus, tak!

Det der med stokløbne vækster btw, det er præcis derfor jeg har droppet at dyrke salat, jeg får det aldrig aldrig spist og også derfor jeg hvert år overvejer at droppe radiserne... men de er bare det eneste jeg har, der 100% sikkert kommer, og jeg har brug for den slags succeser *sigh*

TBS said...

@Pernille, s'gerne men du (og jeg) må vente lidt, indtil videre eksisterer det kun i mit hoved...