Tuesday, 6 July 2010

Afsted paa ciklen

Nu er jeg jo ikke den ivrigste motionist. Men en cikeltur i pensionisttempo rundt om Brabrandsøen, dét brys jeg mig om.

Vil du med? Vi starter nede ved Brabrand Kirke, som nok er det pæneste sted man kan blive stedt til hvile i Århus. De spøgelser, der bor her, har en fantastisk udsigt.Afsted det går, bare ud og juller' med benern'. Men der skal holdes fotopause - tit! Der er køer - og høns - og fiiiine køkkenhaver:
Lidt senere møder man sovende stude - og andemor med ællingerSå tog vi et lille svinkeærinde til Natursamarbejdet i Brabrand, hvor de har småbitte "andelshaver" til vuggestuer og den slags (stor forskel på arbejdsindsatsen fra institution til institution, bemærkede Indre Helga) - og klappegrise (som dog ikke tog imod visit den dag). Og skønne, skønne høns -og hans- og kaniner.


"Vil du være min ven?"
(eller måske: "Har du mad?")

Og pludselig så vi Brabrand Kirke igen, og 10 kilometer var forsvundet under hjulene helt uden at jeg havde opdaget det. Desværre også uden at jeg havde fået pulsen nævneværdigt op, altså bortset fra da vi så ællingerne. Men skidt pyt, dejlig tur.


Afslutningen på cikel-turen var også afslutningen på ferien. Nu er det tilbage på pinden; jeg egner mig altså bedre til at holde fri, eller i hvert fald burde jeg have en kortere arbejdsuge. Forholdet 4/3 forekommer mig meget bedre end 5/2.  Jeg er vist ikke helt på Helle&Villys hold her. Nok desværre heller ikke helt på min bankrådgivers hold :-(   Men ejjjj hvor ville det være rart. Det er sådan en tanke jeg går og luner mig ved, når jeg prøver at tænke lidt frem i tiden, og hvordan jeg gerne vil leve, og sådan noget. Høns skal der helt sikkert til!

Og mens jeg venter, og planlægger luftkasteller, tager jeg lidt af haven med på arbejde:


2 comments:

Klidmoster said...

Skønherlig tur om 'min' sø :-)

Skulle du få lyst til en tur igen, selv om du er tilbage på job, så sig endelig til. Måske kunne jeg endda lave en lille madpakke?

TBS said...

Oh ja - med madpakke!!!!