Monday, 12 November 2012

Kødmarkedets røde pen

Jeg ved godt, at jeg er en emsig dame. Og at man sagtens kan være et godt menneske, selv om man ikke behersker det med nutids-r. Og at jeg selv laver stave- og slåfejl med jævne mellemrum. Og at man ikke skal dømme andre, når deres værste synd (som man kender til, i hvert fald...) er at skrive knuzzer & møzzer i profilteksten (men det gør jeg altså. Hårdt.).

Yes, har kigget mere på det der net-dating. Og uden at ville udlevere for mange, så kan jeg i punktform komme med følgende gode råd:

- Hvis du indleder en henvendelse til mig med ordene "hej mus", så er chancen for at jeg har lyst til at gå på date med dig cirka lige så stor som chancen for at Dovne-Robert pludselig springer ud som karrieremenneske.

- Hvis du på din (sandsynligvis foto-løse) profil bruger 2 linier på at skrive, at du ikke er så god til at skrive om dig selv, men at man er velkommen til at rette henvendelse, hvis du har fanget ens interesse - så bliver jeg næsten fristet til at skrive og spørge, hvad helvede i alverden den interesse egentlig skulle blive fanget af???

- Sangtekster og digte har generelt intet at gøre på en profiltekst, og da slet ikke hvis du inkluderer samtlige "åh-uh-åååh" linier.

- Hvis du vælger et profilnavn i stil med "Den Ensomme" så får jeg muligvis lidt medlidenhed med dig, men absolut ikke lyst til at date dig. Heller ikke hvis du kalder dig selv "Knalde-Kalle".

Nå. Men I kan jo skrive, hvis I ønsker flere gode råd. Jeg har så rigelig at dele ud af.

Knuzzer fra den emsige dame

2 comments:

Kong Mor said...

TAK - af hjertet tak for dette grin!
Nej man bliver ikke et bedre menneske af at kunne sine nutids'R'er, men det hjælper.
Ligesom at kende forskel på sin og hans - og ligge og lægge, nu vi er så godt igang.

Åhh ja. Håber du finder en så du slipper for det datingsidehalløj!

The Blogless Sister said...

Ved du hvad - jeg morer mig faktisk så strålende at man skulle tro det var løgn.

Men nu "jager" jeg jo heller ikke sådan for alvor; til gengæld møder jeg mange nye mennesker og dét er altid en fest!

(Jeg har i øvrigt prøvet at forfatte et indlæg om selve dating-delen, men det er sværere end man skulle tro - jeg vil ikke så gerne udlevere folk. Kun mig selv)