Friday, 18 December 2009

Lidt mere jul...

Indulge me, if you will... Kæreste synes jeg er kedelig, fordi vi kun har en liden kæde og en grantot til at lyse op udenfor. Men med de mængder af lyskæder jeg vælter mig i når jeg pynter juletræ, har jeg ikke helt klimasamvittighed til at gå tilsvarende amok udendørs. (Jeg er også lidt bange for, om det kunne komme til at gribe om sig. Når man nu godt kan lide Ze United States og alt det der...)

Men så er det jo heldigt, at man kan underholde ham på anden vis. At gå en tur ned ad Fredensvej i Hinnerup må vel være julebelysningens svar på offentlig transport - man hægter sig lidt på andres forbrug.

Og vel er det for meget. Og for kitch. Men eftersom jeg kun er 5 år gammel det meste af december, kan jeg tage mig selv i at blive ganske glad, når jeg en mørk decemberaften vandrer ned ad gaden og ser dette:
Okay ... når jeg så ser dette, så kan det godt hænde jeg bliver lidt mere forbløffet end egentlig glad. Hvad sker der lige for elgens gevir-dekorationer??

...til sammenligning, her er hvad Kæreste må nøjes med herhjemme. Beklager den halvdårlige billedkvalitet, det er taget en tidlig morgen på vej til arbejde (og ja, jeg kom for sent, men det er nu ikke derfor. Hvem kunne nu vide, at Ringvejen i Århus ville tage en hel time at tilbagelægge?)


1 comment:

Pernille said...

jeg kan sådan set godt forstå han måske er en smule skuffet...
Men på den anden side, hvis I kan oogle på de andres?