Friday, 1 January 2010

Godt Nytår!

Godt og glædeligt nytår, oh utallige læsere!

Jeg var hjemme i går, på selveste nytårsaften. Kærlige venner havde ellers lokket med invitationer og forjættende løfter om underholdning og lækker mad, men et småsløjt marsvin gjorde at jeg og Kæreste valgte at holde nytår hjemme på matriklen. Kun os to, og hvor var det hyggeligt! Gid man kunne gøre det hvert eneste år uden at føle sig som en Kedelig Kælling (jeg hører ikke til dem, der påstår, at jeg ikke går op i hvad andre tænker om mig).

I dag var det så første januar. Tid til oprydning & udrensning. Overvejede kort en tarmskylning,  men fandt det noget mere tillokkende at jule af. Nåede dog ikke så langt som at få afmonteret selve træet, hvorfor jeg netop nu har et grantræ sans pynt til at stå i stuen.  Når pynten er væk føler man sig lidt som et excentrisk junglebarn, der prøver at trække ze vilderness indenfor. Men det dufter dejligt!

Og så har jeg gjort noget der tog oceaner af tid, men som jeg vil elske mig selv for næste år når hele molevitten skal op igen: jeg viklede alle juletræslysene pænt op på deres små sære plastikholdere. For s**** det er en monoton opgave! Især fordi jeg bruger 3 lyskæder á 40 el. 80 fairylights på træet, mein Gott de er lange. Men som sagt, og det husker jeg mig selv på heeeele tiden under den kedsommelige gerning, jeg vil elske mig selv for det næste år. Til næste jul. Som jeg i hemmelighed glæder mig til allerede (men det tager nu først rigtig fart hen i oktober engang).  Først er der påske og pinse og Halloween og alle de andre gode markering-af-årets-gang-traditioner.

2009 var godt. Ikke sindsoprivende begivenhedsrigt, men godt.  Jeg fik en samling nye veninder, hvilket faktisk ikke er sket siden jeg startede i skolen (altså, sådan flere på én gang. Der er kommet veninder til siden jeg var 6, bare som regel en ad gangen. Just for the record).  Jeg besøgte en egn af Mellemøsten som (i modsætning til Dubai) gav mig lyst til at vende tilbage.  Jeg havde besøg af min iranske svigermor og lærte nye, spændende ting. Mit ene marsvin døde (hører ikke til de bedste begivenheder).  Sveskeboblen blev endnu tættere - hvem skulle have troet det var muligt - og jeg havde endnu flere dejlige stunder med min familie. Der var et bryllup, og et kuld hittemislinger. Og en sveskeboble-ekskursion til Green Gables i høj vintersol.  Og meget andet godt.

Jeg synes 2010 tegner godt.

2 comments:

Pernille said...

I tend to agree

Klidmosteren said...

Er superglad for at være en af dine nye veninder :-)

2010 bliver et godt år - jeg kan mærke det!