Monday, 31 October 2011

Come fly with me, let's fly, let's fly away

For 10 dage siden, midt i triste begivenheder, var der 2 flybilletter med Søsters og mit navn på. Jeg er ikke den store Ryanair-fan men en direkte afgang til det vestlige Sicilien er svær at sige noget dårligt om, og 3 dage i behagelige 20-25 grader, uden for turistsæsonen, kan jeg slet ikke finde gode argumenter imod.


Vi tullede meget rundt, var i kirker, på museum, på fiskemarked, sov middagslur, slurpede olivenolie, spiste italiensk is og god mad, og ind i mellem huskede vi at slappe af ;-)  Lige hvad der var tiltrængt efter nogen lede dage, hvor man bare havde været alt for ked af det.


Den ene dag tog vi til Erice som ligger højt på engrenenkrage  en bakketop med fantastisk udsigt og så smalle gader, at det ikke er alle steder, der kan køre en bil igennem - jeg vil dog sige, at italienerne får flere biler igennem end jeg ville have troet kunne lade sig gøre. Hvor der er vilje, er der vej, og hvor der er en italiener er der en parkeringsplads til hans bil.


Det var jo som nævnt uden for turistsæsonen, og hvor de fastboende var henne er jeg ikke helt sikker på - ude at køre Alfa, måske, eller på arbejde? Men i Erice oplevede jeg det fantastiske, og for Italien ganske usædvanlige, at have helt tomme ører. Vi sad midt i byen, og kunne ikke høre andet end en kirkeklokke i det fjerne, og et par mennesker der talte lavmælt. That was it. Det var i sandhed det bedste i hele verden.


@N ~ picture spam from Sicily, as promised!

1 comment:

N said...

What a gorgeous place! I'll put it on my list of "places-to-visit-after-I-win-the-lottery". Hope you had a great time!

And, sigh, I can't even think of anything snarky or off-color to say...my twisted-sense-of-humor button is broken today or something...