Friday, 16 November 2012

En halv Fønsby med balalajka-klang

Det her dating-projekt, ikke? Det er fandeme sjovt!   Er slet ikke stødt på nogen, der manglede hverken hænder eller andre legemsdele, så det er jo et stort fremskridt. Er heller ikke stødt på nogen kærester endnu, men det gør jo ingenting, idet projektet primært er sat i søen for 1) at møde nogle nye mennesker og 2) få sat ild i mit sociale liv. 

Jeg er ikke blevet den vildt erfarne dater endnu (vi skriver jo trods alt kun den 15.), men jeg har da i hvert fald fanget så meget som at man helst skal give et godt indtryk allerede ved første date.

Netop derfor er det jo så yderst beklageligt, når man på mystisk vis forrådes af egen krop.

På vej hjem i toget fik jeg nemlig en ganske pludselig, og ganske interessant, allergisk reaktion over for irgend etwas, som gjorde at jeg til den ventende herre måtte sige


"...Undskyld, jeg kunne ikke selv komme, så jeg har valgt at sende Anni Fønsby i stedet".


Me, pre-coffee date. With an upper lip that
looks like I just had a Botox accident..


Jamen seriøst - har I set noget lignende? Hele min overlæbe var dobbelt størrelse. Jeg lignede en, der lige havde haft et Botox-uheld. 

I løbet af et par timer drog den uforklarlige hævelse på en slags "urskiven rundt" tur og endte i venstre side af underlæben. Så lignede jeg knap så meget et Botox-offer, og lidt mere én der havde været hevet rundt i en boksering. Af Sylvester Stallone.


Me, post-coffee date. Imaginary Botox
has travelled down to lower lip, making
me look like I just did 3 rounds in a boxing ring
(just kidding. I would look a lot worse if
I'd just done 3 rounds in a boxing ring.)
(and I would probably not be snapping photos
of myself...)

Og hvordan det så gik med den der date? Jo tak, glimrende. Manden havde sans for humor, og det var jo et held, kan man sige. Men jeg tror ikke lige, jeg fik 10 ud af 10 for mit gode udseende netop dén dag :-)

@ N ~ I had an allergic reaction to something (no idea what it might have been) the other day.  When I left the office, I'm fairly sure I looked more or less normal, but half an hour later my upper lip was completely swollen and during the next 3 hours, the swelling travelled clock-wise around my lips until it settled where you can see in the last photo.

This morning, I just looked a bit like Melanie Griffith, and by this afternoon it was more or less gone.

Am considering the look for future dates as well, but as I have zero idea what caused it, that could be a bit difficult.

PS - my date was very nice about it. He's not my type, but I think I'll have to go out with him again. Just to prove I can look normal.  (With my luck, I will be sporting a giant cold sore instead).

4 comments:

N said...

Oh good lord...that is priceless! I'm sorry you had to go through that, but completely appreciate your sharing the photos. The upper lip just looks like you were going for the shmexy duck-lip thing. The lower lip looks incredibly painful...I'm hoping it was just swollen and didn't hurt.

The Blogless Sister said...

Only a little painful *sniffle*

but yeah, stuff like this needs to be shared :-)

Kong Mor said...

aaahhahahahah - undskyld jeg griner - men det er da vanvittigt morsomt!
Stakkels di! HVAD har du spist? Smurt dig med?

The Blogless Sister said...

Jeg ANER det simpelthen ikke. Jo, jeg fik sæsonens første vanillekrans. Og hvis jeg pludselig er allergisk over for dét, jamen hvor er vi så henne? :-)

Det var simpelthen for godt (grumt) til ikke at blive delt med hele verden. Jeg havde jo tænkt at date-blogge, men det har jeg droppet igen - det føltes som at hænge folk ud. Men med mig selv, det er jo etwas ganz anders!