Wednesday, 30 January 2013

Kærligheden starter her - måske

Et vist dating site reklamerer heftigt for sig selv lige i øjeblikket - det er nok noget med et efter-juletids-marked med stort potentiale. Folk kan alt for godt huske, at de ved midnat nytårsaften var tvunget til at kysse enten Asti'en (egentlig ikke så dårligt) eller ham Hans, hvis idé om intimsfære er så forskellig fra ens egen, at man ender i en ufrivillig baglæns-dans hele stuen rundt for at undslippe hans alt for lange arme uden at ødelægge den gode stemning.

Ikke at jeg taler af erfaring på nogen som helst måde.

Men andre. Ikke. Andre folk har den slags i al for tydelig erindring. Eller også vil de fjerne de bekymrede miner hos velmenende slægtninge som, hver eneste gang der er sammenkomst i familien, kommer med slet skjulte hentydninger som "næh se, der kører Kresjan. I en ny Ferguson. Han har ellers lige købt egen gård. Hvor han bor helt alene. Han er ellers en god fyr."

Hvilket naturligvis heller aldrig er sket for mig.

Men jeg kørte jo Projekt Netdating i november måned, og med grande succes hvis jeg selv skal sige det.  Om end de der 10-11 dates (+ andre sociale events) i løbet af en enkelt måned jo godt nok gjorde mig lidt mat i sokkerne så havde jeg en fest uden lige.  Og kan nu tillige bryste mig af at være sådan en slags ekspert udi dating; har I brug for gode råd så skriv endelig til huntrorhunersåklog@blogløssøster.net.

I mellemtiden udsættes I her for min version af en netdatingprofil, som f***eme bare virker. Den tiltrækker såvel staveudfordrede storkjøwenhavnere som selvfede udkantsdanskere, og alt fra superdejlige mænd til superkiksede drenge.  (Og den er slettet nu, for skidtet koster penge og jvf sidste indlæg om købestop og økonomisk ansvarlighed er denne udgiftspost blevet skåret fra, kh Bjarne Corydon).  Den (profilen, ikke hr Corydon) blev forfattet i løbet af 10 minutter, give or take, og her kan jeg anbefale alle, der overvejer sådan et projekt, at starte en lille blog op.  Jeg lover jer, at når I først er inde i vanen med at fylde nettet med irrelevante epistler om yndlingsemnet over dem alle (= migmigmig), så er det den mindste kunst at kreere sådan en smule profil, og man undgår således uden problemer den dræberkedelige indledning "ehm ja, det er lidt svært at skrive om sig selv".


(hvis du er i tvivl om, hvor kærligheden
starter, så er det iflg disse 3 plakater på
Skanderborg Station)


Profilbillede:

Oui, Hittemissen kom med på profilbilledet
(og gav mig et vist præg af "gal kattedame" -
især fordi jeg var nødt til at beskære billedet en
del, og det derfor kun var poten, der rigtig kunne ses)

Profilnavn: SAFFRON AMERICA


Profiltekst:

Mit fimsede profilnavn er faktisk mit "hemmelige agent-navn" (ja, intet mindre) fra en gammel selskabsleg, hvor vi skulle finde vores agent-navn ved at kombinere yndlingskrydderi + seneste feriedestination.  Jeg er altså ikke helt så prætentiøs, som man kunne forledes til at tro; blot en smule fantasiforladt når jeg skal finde på profilnavne.

Jeg graver have, laver syltetøj og elsker gummistøvler. Og hver eneste gang, jeg er i USA, får jeg lavet kunstige negle, hvilket er det mest afsindigt upraktiske, man overhovedet kan få gjort ved sine hænder, hvis man holder af førnævnte aktiviteter. Mit hoved er normalt klogt, men jeg gør det alligevel.

Hælder du rødvin på mig, får jeg misfarvede læber og tunge. Dette uheldige udseende kompenseres ved, at jeg bliver umådelig snakkesalig. Hvis man ikke opfatter dét som en god ting, bør man undlade at servere alkoholiske drikke for mig. Men vær ej ræd - jeg drikker som regel ikke så meget. Ikke fordi jeg er hellig, men fordi jeg i min høje alder er nået til det punkt, hvor 3 øl er ensbetydende med tømmermænd næste dag. festligt, altså.  Til gengæld har jeg i det mindste hverken gigt eller grå stær (men jeg er meget nærsynet - dette er dog ikke et alderstegn).

Jeg elsker tog, fly og min bil, og afskyr bus. Bøger er til for at blive inhaleret, og det bedste ved Danmark er årstidernes skiften.

Kvalifikationer: jeg kan ride en hest (hvis den er fredelig og rar) og rense en fisk, men sandsynligvis ikke plukke en høne.  Jeg er dygtig til at køre bil; til gengæld afskyr jeg at støvsuge og gå ud med skraldeposen. I køkkenet er jeg sådan mellem-god. Ikke så god som de kogebøger jeg læser, men absolut bedre end da jeg flyttede hjemmefra og levede af Cup Noodles og toast.  Jeg er god til at gøre rent og virkelig elendig til at rydde op.  I mine selvglade øjeblikke roser jeg mig selv for at kunne tale med de fleste mennesker; i virkeligheden afhænger det temmelig meget af, hvilke mennesker jeg møder. Men som regel går det godt, og jeg har ikke nogen uvenner som jeg kender til.

Jeg bruger mælk i teen.

[the end]


@ N ~ the net dating project is definitely closed now; I had to pay to renew it and I'm waaay too tightfisted for that. Also, I'm off the dating market. Entertaining though it was.

I remembered that one of my friends asked what my dating profile looked like - well, here it is.  Enjoy (or have a laugh at my expense, or both :-)

Please forgive typos, spelling mistakes and awkward grammar. As usual, it's way past my bed time.

>>>

Profile name: Saffron America

My silly profile name is actually my "secret agent name" (oh yes) from an old game where we were to find our agent name by combining favourite spice + latest holiday destination.  So I'm not as pretentious as you might think; just lacking in imagination when it comes to thinking up clever profile names.

I garden, I make preserves, and I love my wellies. And every time I go to America, I have acryllic nail extensions put on, which is the single most impractical thing you can do to your nails if you have these hobbies. I'm normally quite smart, but I still do it.

When I drink red wine, my lips and tongue get discoloured.  I try to compensate by talking an awful lot. If you do not consider this attractive, you should probably not serve me alcohol.  Not to worry though - I don't usually drink a lot. Not because of my admirable self discipline, but because I have reached the age where 3 beers lead to a hangover the next day. Such a party girl, me.  But at least I don't suffer from arthritis or cataract (I do suffer from short sightedness, but this is not a sign of old age)

I love trains, aeroplanes, and my car, and I dislike buses. Books are meant to be devoured, and the best thing about Denmark is the changing of the seasons.

My qualifications: I can ride a horse (if it's a nice horse) and gut a fish, but probably not pluck a chicken. I'm an excellent driver, but I loathe hoovering and taking out the trash. I'm a half-decent cook - not as good as the cook books I read, but definitely better than when I left home and lived on Cup Noodles and toast.  I'm good at cleaning, but suck at de-cluttering.  In my confident moments, I praise myself for being able to talk to most people, in actual fact it probably depends a lot on which people I meet.  But generally it all goes well, and I don't have any enemies that I know of.

I like milk in my tea.

<<<


3 comments:

Ibs said...

I'd hit that! ;)

Anonymous said...

Den er sjov din tekst... menaltså...
jJeg har været på datingsider on/off i 10 år og ligemeget HVAD man skriver som profiltekst, så tiltrækker det mænd. Fordi du har bryster. Det kan godt være du ikke viser dem og det kan godt være du er nærig med dem, men de er der og det ved mændene og derfor skriver de til dig.
Sådan ER mænd! ;)

Kari said...

Hæ hæ! Sjov kommentar, nu ved jeg hvad MIN profiltekst skal være:
Jeg har bryster! Det er ikke sikkert at du får dem at se, og jeg er muligvis meget nærig med dem, men de er der, og derfor skriver du til mig. NU! :-)