Wednesday, 27 October 2010

At glæde sig

Så kom jeg hjem fra Istanbul. Skønneste ferie i søsterboblen, og eftersom jeg betalte det meste på kreditkort falder regningen først i næste måned og kan dermed effektivt skubbes langt ned på listen over Ting der holder mig Vågen (foruroligende tendens vi ser her, bemærker Indre Helga).

Der skal nok komme bedler&beretninger; i særdeleshed skal I glæde jer til at komme med mig i hamam (dog ingen fotos til lige netop dét indlæg; ikke mine egne i hvert fald), men jeg skal lige lande/pakke rigtigt ud/få styr på en forkølelse/rydde op og ikke mindst pynte op til Halloween. Ganske vist er vi ikke ude i Gertrud Sand'ske dimensioner men et græskar hist og en edderkop pist, det må der til.  Og så er der UNDER 2 MÅNEDER TIL JUL!!!  Min jul varer en god halvanden måneds tid, og jeg ææælsker den. Og jeg elsker julefilm. Så de sidste 2 aftener har jeg siddet og hostet på sofaen med ham her kørende på dvd'en:

The charming Mr Vince Vaugh, getting Santa's elves
into all sorts of trouble.
Copyright ??? Warner Bros I guess

Fred Claus - julemandens lettere utilpassede, men naturligvis charmerende-og-inderst-inde-godhjertede-og-julereddende storebror.  Jeg besvimer helt af glæde når jeg ser klippene fra Nordpolen (Tine-4-år).  Andre julefilm jeg er glad for er Miracle on 34th Street (bortset fra hende den lille pige, som har hovedrollen - hun læsper!!) - Love Actually - og The Polar Express (trains - Christmas - - what's not to love?).  Hvad er dine yndlingsjulefilm? Inspiration modtages med tak!

(Til dem der tænker, at filmvalget er noget ude af trit med dekorationerne, kan jeg kun sige at I har ret. Men Halloween-film har en tendens til at være på den uhyggelige side, og mit sarte væsen tåler det så dårligt...)

Tak fordi du læser! Det er dejligt!

4 comments:

Ibs said...

Årh, Polar Express, I låvs.

du skal få set The santa clause med Tim allen...den er faktisk skæg og sød nok....

fru M said...

Jeg synes godt man må tage hul på The Nightmare Before Christmas, når det er Halloween :-)

Helleq said...

Before Cristmas er jo også et vidt begreb- og jul ER bare hyggeligere end Halloween !!

TBS said...

Yes, The Nightmare Before Christmas kan bruges hele efteråret :-)

The Santa Clause kender jeg slet ikke - må finde!!