Thursday, 6 December 2012

That feeling...

Nå.

Men kender I det med det danske efterår, hvor temperaturen svinger, og man er nødt til at skifte lidt rundt mellem forskellige jakker for ikke at eksplodere af varme, hhv. omkomme af kulde?

Og kender I også de der fikse vinterjakker, hvor man ligesom kan tage foret ud, så "overjakken" kan bruges som almindelig vindjakke, inden det bliver alt for koldt?

Ja?

Nå, men kender I så også fornemmelsen, når man har brugt vindjakkedelen i efteråret, er skiftet over til en anden jakke i 2-3 uger, og så nu - hvor vi har fået ægte vintertemperaturer igen - propper foret tilbage og bruger den som varm og hyggelig vinterjakke?

Og man så, halvvejs til Århus, lige stikker hænderne i lommen for at sikre sig, at nøglerne ligger hvor de skal.

Og opdager, at man (sidst man brugte jakken) havde glemt en banan i venstre lomme.

Ja.

Dén følelse.

Helt, helt urelateret: denne fandt jeg på postsecret.com sidste år.  Nu kender jeg ikke nogen, der ville tage anstød af, at jeg ønskede dem glædelig Jul, selv om de bekender sig til andre trosretninger. Men jeg synes den er sød, og værd at tage til sig.@ N ~ 

the feeling when you put on a coat you haven't worn in 2 or 3 weeks

and you just dump your keys in the pocket

and a while later, you want to check that the keys are still there

...

and you find the banana you left in the pocket last time you wore the coat.

Yeah.

That feeling.


- Totally unrelated to the picture (which I found on postsecret.com last year).  I just like the pic.  And I like saying something nice to people.

So, N. 

And all the others reading this far down in the blog post: Thank you for reading! And Happy December!  Tomorrow is Friday, and a lovely Advent weekend lies ahead. With friends, food and fun - we like! :-)

No comments: