Wednesday, 15 December 2010

JULETRÆ!!!!

And so, the madness began...

Egentlig kan jeg godt li' det med at man først pynter træet den 23.  Gerne om aftenen. Så man ser det for første gang når man kommer trissende ned den 24. tidligt, tidligt om morgenen for at se, om Julemanden eventuelt har lagt en gave i ens sok. Angsten for at være blevet for gammel stiger år for år....

Men jeg fejrer jo ikke Jul hjemme hos mig selv. Og så virker det lidt omsonst at smække et træ op, for bare at forlade det 3 timer senere.  For et par år siden var Svigermor her om vinteren, og hun skulle jo virkelig sovses til i and, flæskesteg, pebernødder, gran og all things Christmas, så da købte jeg træet ca. midt i december. Og blev ganske glad af at have det stående op til Jul, så nu er det sådan. Når jeg engang flytter ind i en kæmpe præstegård (?!?!!?) og har hele klanen på visit den 24. til and OG gås OG flæskesteg OG... kanetur, så går jeg nok tilbage til dogme-metoden med at pynte træet sent Lillejuleaften, så de små (hvilke små ??!??!?) kan opleve magien når de vågner Juleaftensmorgen.

Indtil da drysser jeg juletræs-magien med let hånd ud over de sidste 10-12 dage før Juleaften. Det bliver den ikke ringere af.

Nå. Ikke mere snak. This post is worthless without pictures - så, mine damer & herrer:

Tines Juletræ:


Og ja. Der kommer close-ups og andre vinkler og alt muligt andet senere. Jeg har faktisk tænkt mig at billed-spamme helt vildt med det træ, helt frem til nytår.

Det er trods alt ikke hver dag måned, man får en nær-orgastisk oplevelse af sådan en gang nåletræ.

1 comment:

Pernille said...

det ser sådan helt picture-perfect ud