Monday, 6 December 2010

Spædbarnsbruser

- må vel være korrekt oversættelse af baby shower? Sådan en holdt jeg i søndags, for min meget søde og efterhånden wældig gravide veninde. Som pt er lidt bekymret fordi hendes "model" bør tage 12-14 kilo på, og hun har netop rundet de 13 -og der er stadig knap 2 måneder tilbage....
Så en eftermiddag med gløgg, æbleskiver, slik og muffins var jo lige sagen!!

Som led i forberedelserne havde jeg været hos mine nye venner i Mødrehjælpen og jeg si'r jer; hvis jeg nogen sinde får børn så skal de KUN gå i tøj derfra. Dirt cheap, og nærmest ikke brugt eftersom mennesker i den størrelse kan passe deres tøj i ungefär en halv time. Eneste ankepunkt er at der er meget meget lidt "neutralt" tøj. Det er i allerhøjeste grad noget med lyserødt eller lyseblåt; alt for lidt sort (efter min gotiske smag) og så ellers bæææige/råhvid/hvad det nu hedder når det er før-Denivit-tandfarvet. Eftersom de ikke ved om de skal have en han eller en hun måtte jeg lave en helgardering og købe lidt af hvert.


Og ved I hvad; jeg var slet ikke klar over at babytøj havde sådan en hyggelig pynteeffekt:


Se!! TOG!!!! (jeg skal nok få indoktrineret det barn til at
blive en rigtig lille railway nerd)Peberkager, derimod, dem ved vi jo har en hyggeeffekt uden lige:Til gengæld....altså.... jeg havde jo bagt muffins, ikke? Og indkøbt (med garanti allergi-fremkaldende) konditorfarve eller hvad det nu hedder. Delt toppingen i 2 portioner og med møje indfarvet dem med de 2 Officielle Babyfarver. Og walla, jeg sværger, den han-farvede var altså lyseblå da jeg indstillede røre-blande-røre aktiviteterne. Men da den skulle på, var den nærmest blevet sådan lidt fesen-turkis-grøn.


Nå ja, og så er jeg jo ikke vildt sej til det med lige at sprøjte en elegant lille duttelut topping ud på en muffin.


Så helt ærligt - det lignede ret meget at katten havde ædt et eller andet afsindigt pastelfarvet, og så lagt en kunstnerisk bæ oven på mine muffins.
Hun lyver. Jeg var ikke i nærheden af de muffins.
Havde jo travlt med at passe på gaverne under sofabordet!

1 comment:

Ibs said...

Dejligt! Jeg ville godt spise dine kattebæmuffins, hvis det var, kein Problem!