Monday, 20 June 2011

Meningsmåling

Til dem der læser flere blogs. Dvs. ikke Mor og Faster *hej* :-)


Når du lægger en kommentar på en blog - går du så tilbage og ser om der er kommet svar?


Jeg er nemlig ikke rasende god til at svare på kommentarer - men tænker at det muligvis er fordi jeg aldrig selv går tilbage og checker, om der er kommet en hilsen retur. Medmindre jeg har stillet et spørgsmål, og det forekommer ret sjældent. Faktisk foregår det meste af min (sparsomme) kommentering efter devisen klik-skriv-glem.


Men jeg kan se, at der er flere bloggere, der er endog wældig dygtige til at besvare alle de kommentarer de får. Nogen af dem melder endda ud med skidt samvittighed hvis de er bagud.


Så jeg ville lige høre dig ad - checker du for svar på de kommentarer, du skriver rundt omkring ?  Svar kan skrives i kommentarfeltet - og hvis det er ja, så lover jeg du får svar :-)

14 comments:

Signe said...

Kan bedst lide blogs, hvor man kan klikke ja tak til opfølgende kommentarer, for jeg glemmer tit at gå ind og kigge efter svar.
Personligt svarer jeg på alle kommentarer, men får som regel heller ikke flere end 5-6 pr. indlæg.

The Blogless Sister said...

Min indgående korrespondance er endnu mindre, så det er udelukkende lazy ass me der gør, at jeg læser men ikke lige får svaret.
Jeg ved ikke hvordan man sætter det der "klik ja tak" på - men hvis de næste 37 kommentarer også nævner det, så ringer jeg lige og råber om hjælp :-)

Signe said...

Bare rolig, blogger har det helt automatisk :-)

heidi said...

Jeg gør lige som Signe - vælger at få opfølgende kommentarer på mail, så jeg kan se der bliver svaret.
jeg svarer også på alle kommentarer på min blog (har dog gjort et par undtagelser hvis det er tydeligt at vedkommende kun skriver for at reklamere for sin egen hjemmeside - hvilket vist er tilfældet med de der sushi-whatever-i-Købehavn sider) - og du behøver slet ikke gøre noget for at man kan vælge at få opfølgende kommentarer på mail - den mulighed kommer automatisk når man skriver kommentaren :-)

The Blogless Sister said...

Jeg bliver så klog - tak :-)

Jeg tror nok jeg også har fået en eller 2 kommentarer fra sådan nogen sider - og er altid mildt overrasket over hvad de mon laver her

Pernille said...

Det som de andre siger, jeg klikker jatak til at få opfølgende kommentarer på mail, men hvis jeg ikke kan få det til at virke af den ene eller anden årsag, så glemmer jeg som regel at gå ind at tjekke senere...

The Blogless Sister said...

Men får du så samtlige opfølgende kommentarer - dvs både denne og hvad der end måtte komme efter?
Det synes jeg , jeg fik engang - og som følge deraf har jeg aldrig klikket på det mere...

Pernille said...

Præcis, jeg fik en mail om din kommentar og hvis der er en anden der skriver, så får jeg også den.

Nogle gange læser jeg så de nye kommentarer, andre gange, hvis jeg f.eks. har svaret først ved Klidmoster, så sletter jeg bare de mails jeg får med nye kommentarer.

Anonymous said...

Jep.


Line fra Lønneberg;)

Anonymous said...

Jeg kigger ofte på de blogs jeg følger og så tjekker jeg da lige om nogen har svaret på det jeg skrev..

Men det er nok fordi jeg selv svarer alle mine kommentarer..

Ibs said...

Præcis det samme som alle de andre siger. #Medløber

Er nogle gange kommet forbi en blog, hvor jeg så indser, at hey, her har jeg da engang sagt et eller andet. Og så tjekker jeg lige. Men ellers så skal jeg tilmelde mig noget mail-ting for at huske, jeg skriver. Undtagen her jo. Her husker jeg det. Altid.

The Blogless Sister said...

Hej Line fra Lønneberg! *vinke*

The Blogless Sister said...

Hej Kong Mor - og Ibs!...og alle andre

Folket har talt - og fordi jeg æææælsker at få kommentarer - og dette er første gang antallet af kommentarer (incl egne) er tocifret, = overkommeligt - så vil jeg fremover være den Gode Blogger og huske at svare :-)

Tak fordi I gad at skrive - jeg har altid spikkeleret på det og nu er jeg møj klogere

Anonymous said...

Dejligt ;-)!!