Sunday, 19 June 2011

Mine berømte venner, og opskriften på hvordan du IKKE taber 2.5kg på en weekend

Det sidste først:
Du skal IKKE tage ud til veninde, som på heldig-kartoffel-agtig vis har USA-tur lige om hjørnet, for gavmildt at udlåne din AT&T mobil og kender-kun-det-nordamerikanske-kontinent GPS. Du risikerer at hun gengælder venligheden ved at stille en skål M&M's på bordet, og du udvikler pludselig myresluger-agtige evner så skålen tømmes hurtigere end du når at tænke JEG VIL MED!!!


Du bør nok heller ikke indfinde dig ved en af Anarkistens Kagedage, hvor du belært af erfaringen bare ved at du ej slipper derfra før du har været igennem alle 6-7-8 slags kage, incl. flere visitter på pausekage-fadet.


En søndags-morgenmads-aftale med søde L, der disker op med hjemmebagt kage kl. 9 om morgenen (morgenstund har ikke blot guld i mund, men også en meget lækker drømmekage ting), hjælper på mangt og meget, men ikke just taljemålet.


Til gengæld for de runde  trinde erotiske kurver der således har fået et utiltrængt boost, har jeg i de sidste 48 timer fået tanket så godt op på venindefronten, at jeg er lige klar til at flytte i kollektiv med jer allesammen (også jer, jeg ikke nåede at se i denne weekend).


Glad, med glad på.
Nu til berømthederne. Facebook smider af og til en lille opfordring my way: Du og X har 4 mutual friends; var det ikke nowet at I også blev friends, hva' ?


Og jeg går tit ind på den liste for at se hvad der gemmer sig. Det kunne jo være en ex-kæreste der skulle net-stalkes eller en barndomsven der var blevet væk.


Sidst indeholdt listen (blandt utallige færinger og tidligere kolleger) 2 hunde, og en håndfuld danske berømtheder.  Stor var min glæde, da Henrik Boserup var på listen. Han og jeg er nemlig (yderst perifært) bekendte. Vi har nemlig lavet mad sammen hele 2 gange - i New York og Silkeborg.  Han har taget et billede af mig, der lå og sov på en sofa i New York, mens resten af selskabet festede.  Og han har kaldt mig Kulinarisk Analfabet.


Jeg fortæller det bare, så I kan se hvor Very Busy & Important jeg er. Jeg bliver (på kærligste vis) svinet til af de Kendte. Og af Klidmoster, der -nogle år senere, og (skynder jeg mig at tilføje) med stor kærlighed - satte samme etiket på mig.


Til gengæld har jeg efterhånden lært at bage en mean pizza. Hvis ens opfattelse af god pizza altså er ligesom min; tyyyyyynd og med betragtelige mængder ost.


Og sådan en har jeg lige kværnet, mens jeg forfattede dette indlæg.


GODT det er mandag i morgen :-)


PS - hvis du aner bondeanger i ovenstående linier er det min formidlingsevne, den er gal med. Je ne regrette rien. Kun den sidste pizzaslice.

2 comments:

Malou Klidmoster said...

Undskyld - det var ikke med vanilje at jeg kaldte dig en 'Kulinarisk Analfabet'.

Loves you <3

The Blogless Sister said...

Mon ikke? Berettiget var det da; det ses jo også ved at Mr Boserup (at the height of his fame, endda) var af samme opfattelse.

Great foodie minds think alike.

Og der er ingen, jeg hellere vil have en kærlig sviner af, end min yndlings-skovturs-ven x