Sunday, 14 November 2010

Aaargh!

Korte, præcise formuleringer - I'm all for it. Men kan nogen venligst minde mig om hvad jeg tænkte på, da jeg satte min mobil til at bimle kl. 20:00 med reminderen: "foto".

???!??

Ej, hvor er det dog irriterende. Jeg må nok hellere begynde at fravige mine principper en smule.  For eksempel som jeg har gjort det på emnet "juleweekender". Hvilket omfatter alle weekender fra NU og frem til 24/12.  Jeg har et princip om at mindst én skal holdes fri.  Men sådan bliver det vist ikke i år.  I weekenden var jeg tombola-bestyrer excellente ved den årlige Julemesse i Øster Starup forsamlingshus og nu er det så sparket i gang. Optakten til Jul. Yay!!

Jeg ved ikke om du har lagt mærke til det, men jeg hører ikke hjemme i den kategori af danskere, der i en nylig meningsundersøgelse for en af gratis-aviserne udtrykte at det ville være yderst passende, hvis Folketinget vedtog en lov, som forbød detailhandlen at pynte op før 1. søndag i Advent. Fordi al den julepynt er Stressende og minder en om alle de Ting man skal Nå.

Jeg er ikke rasende begejstret for julepynt i oktober (det fortrænger Halloweenpynten for hurtigt....) men ganz ehrlich, jeg bliver ikke stresset af det. Og jeg var glad, da jeg læste en eller anden folketingsmand udtale, at den slags var altså ikke noget der skulle lovgives om (glædeligt overrasket, faktisk, eftersom det er meget få områder, der efterhånden er for små til at lovgives om. Selv dræbersneglene som jeg ved gud ikke har meget tilovers for, var ved at blive folketingsudnævnt til Hjemmeværns-indsats-område)

But I digress. Jeg haver som nævnt et princip om, at mindst én juleweekend skal holdes totalt fri for aftaler, men i år går det slag i slag, før jeg (forhåbentlig) lykkelig og glad kan hænge min julesok op den 23. om aftenen. Julefrokoster, domæne-indvielser, babyshowers og andre selskabeligheder er linet op, som kræmmerhuse på en grangren. Og jeg glæder mig!!  Årsagen til at jeg kan gøre det uden at gå helt i pit er, at jeg har en masse hverdagsfridage i løbet af december - asketimer, som det hedder i min bizniz, der skal afvikles inden 31/12. Så synes jeg godt kan jeg sige ja til alle, som gider invitere mig til noget som helst. Oh, det bliver så godt!!!

Eyjafjallajökull -
foe in Spring, friend in December

1 comment:

Ibs said...

Aahahahahaaaa, asketimer! Fedt.