Sunday, 7 November 2010

Tante November

Jeg gør ikke rent afsindig tit, men når jeg gør, så har det det med at udarte sig lidt til noget, jeg ikke selv helt forstår.

Tag nu i går. Weekend. Kærestes barn hjemme fra efterskole. Tøjvask i rigelige mængder. Og hvad skuer mit øje da? En lettere tilsnavset sæbeskuffe - I ved, små rester af vaskepulver, skyllemiddel, und so weiter. På med liden gummihandske, og før jeg vidste af det omfattede projektet en svamp, en tandbørste (gammel!), 2 viskestykker, 3 vatpinde, opvaskemiddel, skurecreme, eddike, og en kæreste der kom sniffende ud i bryggerset og spurgte om her ikke lugtede lidt mærkeligt?  (Jo, det gjorde der, men det var mest fordi jeg bruge æblecidereddike som var blevet lidt for gammel&bundfalden og derfor var i eksil fra køkkenet)

Jeg kan virkelig ikke sige, hvilken Indre Personlighed der skal have skylden for dette; Erna og Helga nærmest kappes om at tage ansvaret, de er som 2 terrorist-organisationer der strides om æren for et bombeangreb. Indre Lecia, derimod, vil ikke have noget med det at gøre, men hun syntes helt klart jeg fortjente et glas vin bagefter.

Nå, men nu kan man spise pausekager af vaskemaskinens sæbeskuffe, hvis dén trang skulle komme over en...


Nå, men den egentlige årsag til at overskriften kom til at hedde Tante November er jo, at der har været nattefrost (jeg mente at huske at der stod -1 på TV2 Østjyllands vejrudsigt i går, men da jeg var ude her til morgen føltes det grangiveligt som om det havde været lavere). Georginerne fra i går har overnattet i en kasse inderst i carporten med aviser og gamle håndklæder som dyne; de kommer ud at lufttørre igen lidt senere.  Resten af haven glitrede som et smykkeskrin og mit kamera er ikke helt godt nok til at fange det, men alligevel, kig lige her:Jeg elsker det ganske meget!

3 comments:

Pernille said...

jeg elsker dine frost billeder, de er smukke. og så har har jeg på den ene side svært ved at sætte mig ind i det med sæbeskuffen, på den anden side fatter jeg det 100%...

TBS said...

Lige præcis sådan har jeg det også selv ...

Ibs said...

Tante November er så smuk, så smuk. Og jeg har det præcis ligesådan med sæbeskuffen!