Sunday, 1 January 2012

Er du vågen?

Jeg holdt mig fra den Blå Gajol og havde ej tømmermænd. Læste i en norsk bog om folke(over)tro, at det man gør på årets første dag, skal man fortsætte med resten af året. Så jeg var den flittige Tine og arbejdede på det lille hus, jeg forhåbentlig snart kan flytte ind i. Gik en tur op til kirken og sagde Godt Nytår til Farmor og Farfar, og Happy New Year til den amerikanske flyver. Og sørgede for kun at tænke glade tanker, hele dagen.


Og bonus: som jeg nok regnede med, daffede 2011's halvhjertede afskedssalut (også kendt som influenzaen der aldrig kom ud af stedet) af, så snart 2012 viste sig i horisonten. Yay!


Håber du havde en fantastisk aften. Om et par dage skal jeg nok forfatte et blogindlæg, som ikke handler om Jul.  Skal bare lige komme i tanker om noget....1 comment:

Marina said...

Det lyder nu helt hyggeligt. Hjemme hos os lå både børn og voksne nærmest brak hele dagen, ikke så meget på grund af umådeholdene druk men nok så meget fordi det blev sent og alle gav den gas. Håber ikke det nu betyder at vi skal ligge halvdøde hen resten af året.....


Tak for din kommentar i dag. Den blev jeg virkelig glad for.

Godt nytår. Jeg håber dit år bliver helt forrygende dejligt.