Monday, 9 January 2012

Und jetzt mit Bus

Har I set det sner udenfor?  (ja, beklager til eventuelle fremtidige læsere, som beskuer denne blog en hed juli-dag. I skrivende stund daler små, fredelige snefnug ned over det sydlige Århus. Nøj hvor er det pænt).*

Desværre var det endnu ikke begyndt at sne i morges, da jeg skiftede tog i Skanderborg. Men koldt var det. Først var det tog, jeg skulle videre med, lidt forsinket. Så var det lidt mere forsinket. Og så kom der en meddelelse om signalproblemer m/tilhørende ukendt tidshorisont.

Min mås var kold.

Og der var mange mennesker inde i 7-eleven.


Så jeg satte mig ud på bænken igen, og fik en endnu koldere mås. Trods de to Metro-Express'er, jeg havde polstret bænken med.

Men så kom jeg til at tænke på de blå busser, som jeg jo betjente mig af, da jeg endnu havde et 8xxx-postnummer. Og minsæl, om ikke der afgik en sådan mindre end 10 minutter senere. Fortsat intet tog i sigte; mig på bus.  Og straks påmindet om det ikke ubetydelige frynsegode ved at køre med rutebil: teenagere, deres mobiltelefoner, og deres faschinerende LIV, som man i løbet af en relativt kort bustur kan nå at blive ganske opdateret på.

I dag sad jeg ved siden af Niklas' kæreste. Jeg ved ikke, hvad hun hed, men han hedder Niklas Poulsen og han er i knibe. For han skriver kolde sms'er, gør han!!! Og de kommer ikke engang til tiden! Og ej mand, hvis du bare kunne se en sms han sendte i går. For han synes, at hun sender kolde sms'er, men hallå, hun skriver sgu da altid skat og han sender bare en smiley, og så gider hun da ikke skrive skat. Så får han bare en totalt skat-og-smiley-løs sms! Og så havde Victoria (ved ikke helt, hvem hun er men fornemmer klart, at hun er en dulle med unaturligt lyst hår og blyantstynde øjenbryn) skrevet inde på facebook at hun skulle i byen og var der nogen der ville med, og så havde han skrevet at han var frisk. Men hans kæreste er da ligeglad med, om han går i byen med Victoria [Viktå:rja]. Men han skal fandme [fammar] ikke røre ved hende. For SÅ bliver det ikke sjovt at være Niklas Poulsen.


Jeg ved ikke, hvor sjovt det er at være Niklas allerede nu. For ovenstående er kun de brøkdele, jeg nåede at lære udenad mellem Skanderborg og Stilling.


Der var år'nlig lagt i kakkelovnen - i 9.a i dag.


* Vejr-update: Nå, den holdt ikke rigtig, den sne. Nu regner det bare. Tænkte I gerne lige ville vide det.

5 comments:

Mette S said...

Sygt nedern for Niklas Poulsen...

SushiStegen said...

Ælsker når du kører med bus og lytter til nutidens ungdom.

Anonymous said...

Den slags bus/tog-ture hvor man bliver opdateret på andres liv er SÅ morsomme..

Superheltemor said...

Ikke ligefrem psyko-Nice at være Niklas... Stakkels dreng!

Fedt skrevet, fnes kaffe ud af min næse ved tanken om victorias udseende

The Blogless Sister said...

Det er skønt at snage i andres liv (og så uendelig let, hvis de er 16 år og befinder sig i et offentligt transportmiddel; det er le cell sans filtre hele vejen igennem :-)

Jeg håber virkelig, vi tilsammen kan generere noget god karma til Niklas Poulsen