Wednesday, 14 March 2012

Lidt indskrænket er man vel altid

For et godt stykke tid siden mødte jeg en pige, jeg havde gået i klasse med for mange år siden. Vi sludrede lidt om løst og fast, og så nævnte hun i forbifarten, at hun havde set 2 af vores tidligere klassekammerater for nylig.  Da vi gik i skole sammen, var de årgangens absolutte babes som fik BH90210-stjernerne til at se blege og tamme ud i sammenligning - men nu havde de tilsyneladende lige fået børn begge to, og så derfor noget laskede og karkludsagtige ud.

Min umiddelbare reaktion?

"Øjh, hvis vi skal holde klasse-reunion, så skal vi da til at have arrangeret det nu, inden de bliver tynde og glamourøse igen!"


Dette er min fortolkning af en gravhund,der tænker "doh, det sagde jeg bare ikke" (og lad os bare blive enige om, at Nadia gør det en milliard gange bedre; gå HERHEN hvis du vil se gravhundetegninger. @Nadia, du skal nok helst betragte denne her som homage :-) . Som du kan se, er der en del skriblerier - det er nemlig min doodle-blok, som jeg har liggende på arbejde.  Der er både et bookingnummer (det med kryds over i øverste venstre hjørne) og et par løse notater (ud for gravhundens snude - der står
BLLFRA 10JUN eve
FRADEN 12JUN
-
WASBLL 16JUN
og det betyder at der er en der skal flyve til Frankfurt om aftenen 10/6, videre til Denver 2 dage senere, og så hjem fra Washington DC 16/6. Så ved I det)

...

Og hvorfor kom jeg så til at tænke på denne lille episode? Mmmnja, det startede med at en kollega nævnte, at en svømmehal i Blovstrød nu åbnede for naturister. Så var snakken lidt forbi Vesterhavet, og hvad man kan risikere at rende ind i på strandene dér. Gennem fri association bragte det os videre til de piger, man så meget op til, da man selv gik i 5.-6. klasse og de gik i 8. og kyssede med fyrene i 10., og hvordan de (pigerne) bare ikke har helt samme aura, når man møder dem hjemme i Dagli'Brugsen i dag. Og så dukkede denne her op fra erindringens tåger.

Glædelig onsdag

1 comment:

Anonymous said...

Godt vi først skal til at peake nu, tbs :-)

/lfp