Tuesday, 13 March 2012

Makeover

Jeg er et særdeles nærsynet menneske. Uden briller eller kontaktlinser er jeg henvist til en ussel eksistens, hvor alt som befinder sig mere end 30cm fra min næsetip er temmelig tåget.  Skulle nogen have lyst til at begå en forbrydelse i min nærhed, er det bare om at fratage mig mine øjenkrykker og voila, man har et vidne af absolut nul værdi for politiet.


Derfor lever jeg et liv i lykkelig sam-eksistens med mine kontaktlinser. De sidder stort set i fra jeg vågner om morgenen til jeg går til ro om aftenen. Og de søde piger hos Synoptik er mine bedste venner (har overvejet utroskab med billigere optikerkæde, men lad mig straks sige - det er bare ikke det samme).


Og til de meget få dage i året, hvor jeg ikke kan bruge kontaktlinser, har jeg så anskaffet mig et par briller.


Det er deciderede nød-briller, hvorfor jeg ikke har spenderet de fyrstelige summer, jeg plejer at investere i så tynde, lette, ikke-reflekterende glas som muligt. Jeg købte de billigste, man kunne få i min betragtelige styrke, og sikrede mig at stellet havde så brede stænger, at de trods alt kunne skjule lidt af colabundenes omfang.


Nu har jeg fået mine nye briller. Og min mor siger, jeg ligner Elsa Gress
Men det passer da ikke. Mine briller er jo firkantede.  Næh, jeg ligner skam Gotha Andersen. Kan I huske ham - fra "Flid, Fedt og Snyd" på DR i 80'erne?


Som I kan se ude til højre,
har jeg anskaffet mig nyt fjernsyn


@ N ~ I got new glasses. Emergency glasses. So I didn't spend a fortune getting the lightest ones available - and I must say, they're actually rather heavy. (My eye sight is extremely poor. Remove my lenses, step 5 feet away from me, and then commit any crime you like. If I'm your only witness, you'll get away with it).  So, anyways. My mom thinks I look like the lady in the top picture. I think the man in the bottom one is probably a closer match. But I am not going to post a picture of myself wearing the new glasses so you can decide for yourself :-)

2 comments:

Anonymous said...

Så er du hermed fattig??
Jeg er også stæreblind uden mine kontaktlinser.

kh
kong mor / Stine - kan du ikke gøre noget ved din ordrobotkasse? Jeg kan stadig ikke kommentere som mig selv.. øv

The Blogless Sister said...

Ikke så fattig, faktisk - de kostede 1200,- alt incl (hvoraf 99% naturligvis var for glas, sådan cirka)

Ehm, ordrobotkasse? er det den der "captcha" ting du mener? Knuzzer,techno-bimbo :-)