Thursday, 15 March 2012

Mit nye køretøj?

Nej, jeg har desværre ikke købt mig bil :-(

Men jeg har fundet et andet køretøj, som ville være aldeles perfekt hvis ikke det lige var fordi pendlervejen primært hedder E45:

Jeg prøvede at forstørre billedet, så I rigtig kunne se hvordan jeg har tungen lige i munden, men det blev desværre uskarpt. Håber I nyder synet alligevel!

Vi (=moi, og mine flinke kolleger) var så heldige at blive inviteret ud til SegWorld i Højbjerg i sidste uge.  Det var simpelthen så sjovt!!  En Segway er so ein Ding:


foto lånt med tilladelse fra http://www.segworld.dk/
Den er finurligt konstrueret, så man ikke selv skal sørge for at holde balancen (gu'sketakoglov). Når man læner sig fremad, kører den - og retter man sig op, standser den. Læner man sig tilbage, triller den ligeså stille baglæns.  Man drejer ikke ved at "dreje" på styret, men ved at læne det (og sig selv) til siden. Den vender lige på en 5-øre! 

Vi kom først ind i en "træningsboks", som mindede ganske meget om de bokse, de har ved rodeoer :-)  Der trillede man lidt frem og tilbage, kørte lidt 8-taller og sådan, og så kom der en "træner" og sikrede sig at man havde styr på den, kunne bremse og sådan nogen detaljer.  Man var behørigt iført et yderst fikst&sexy sikkerhedsudstyr (hjelm, handsker og albuebeskyttere) og der blev givet meget detaljerede instrukser. Inde på banen var der forskellige sværhedsgrader, og de par steder som var klassificeret som "ekstra svære", stod der en medarbejder lige i nærheden, så man var hele tiden i trygge hænder. (Mens vi ventede på at komme til, var der en fyr som lavede en lidt spektakulær "afstigning" fra køretøjet, og ham medarbejderen kom nærmest flyvende før fyren overhovedet nåede at falde af)

Vi havde joket lidt med at jeg nogen af os nok ikke ville blive sluppet ud af de der træningsbokse, men det var simpelthen så nemt, og skidesjovt! Kan varmt anbefales til en polterabend el. lign. men vær lige obs på at man altså skal være ædru når man kører :-)

Inde på selve banen er der både noget terrænkørsel, og nogen konkurrencebaner. Man får et lille armbånd på, som bruges til at komme ind på konkurrencebanerne og den tager tid. Jeg fes gennem den sik-sak-bane I kan se på billedet herunder, hurtig som en ninja, og tænkte "Hah! Der kan umuligt være nogen, der kommer igennem hurtigere end mig". Men ak, det var der (racer-Futte).

fotos lånt med tilladelse fra www.segworld.dk


Tusind tak til FINNAIR og Scandic for en fantastisk sjov aften, og gode bøffer på Scandic Plaza's restaurant NAPA.  Vi var også inviteret ned for at se det nye Scandic City som åbner til juni, men da måtte jeg desværre forlade selskabet thi ellers kunne DSB ikke nå at få mig hjem, før min Segway blev forvandlet til et græskar.  Men jeg satser på at de holder åbningsreception, og så skal jeg nok være der (bevæbnet med cocktail&kamera)!

@ N ~ don't I look stylish and elegant in the top photo? Notice how concentrated I am. My elegant posture. My tongue sticking out. Yes, I was born to drive (ride?) a Segway.

If it wasn't for my 1-hr commute, I would totally buy one of those; goes without saying...

4 comments:

Ibs said...

Så fin du er! Og hurtig!

The Blogless Sister said...

Weeeeeeeeee!!!

N said...

You go, girl! That is too funny!

Anonymous said...

Det ser ud til at være en utrolig sjov måde at holde polterabend på :-) Hvor skægt, håber I havde et fantastisk polterabend :-)