Thursday, 17 March 2011

Because I'm worth it

Jeg tænker af og til, at havde jeg børn ville jeg nok være seriøst på røven. Min deadline for kuffertudpakning (sat af Kæreste og mig i fællesskab) er her i weekenden og jeg tror jeg når det. For et par dage siden skiftede jeg sengetøj, og bagefter måtte jeg lige ligge lidt. Hvis jeg får mindre end 11 timers søvn ligner jeg (endnu mere) en zombie.

Har steppet op på vitaminpillerne. Denne her importerede forkølelse skal heraus. Snotten er allerede 90% fordrevet; nu mangler jeg bare hosten, som stadig driver mig til vanvid hver.eneste.aften.  Det hjælper når jeg stabler en masse puder og en dyne i ryggen, men hvor jeg dog længes efter at ligge i ethundredeogfirs graders positionen igen (lød det lidt som en prostitueret med en arbejdsskade dér?).

Nå, men ikke mere jammer og klynk herfra. I går drak jeg kaffe med en lækker ungersvend (han er over ½ meter høj, så må man vel godt kalde dem ungersvende?) og hans mor, det var befriende dejligt, og i morgen aften skal jeg på visit hos en gammel ven, hvis legeme ganske vist er sygdomsramt men hvis vid trives i bedste velgående. Så Søster ser lyst på livet igen!

Og så øver jeg mig.  I ikke at være så tumpet.  Kender I dem, der har....jeg ved ikke, et sæt ekstra fine håndklæder? Som de ikke bruger, fordi de er "til fint", og det lissom aldrig nogensinde bliver "fint" nok?  Sådan kan jeg godt lidt være. Og jeg kæmper med det, for det er ved gud på de mest sindssyge områder det udarter sig.

I morges stod jeg således ansigt til ansigt med the vatrondel dilemma. Jeg skulle tage hul på en ny pakke (pose? pølle? hvad vi nu kalder det) og greb instinktivt ud efter den billige fra Bilka.

Men så tog jeg mig sammen, og tog i stedet den fiiiine fra Matas (som jeg ikke selv har købt).  Because I'm worth it.

Ja, det er en julestjerne der bor på mit badeværelse. Sagde jo
jeg var lidt bagud med forårsrengøringen.
Og man smider ikke levende væsner ud...


Notice the difference - the top one actually looks like an elf
with a sewing machine made it...

I'm better today. Less vulnerable, less teary-eyed. Hanging in here.  Popping vitamins in an attempt to rid myself of this goddamn cold and going on play coffee dates with friends. It all helps.  Am also trying very hard to acquire a Because I'm worth it attitude.  Using the best china on an ordinary Thursday for example (bad example; I don't have "best china". Or china, come to think of it).  Or using the expensive cotton wool pads first.  Oh yes, my dilemmas are nothing if not Newsworthy. Bet you're glad you stopped by today :-)

PS - yes, that is a poinsettia in the top picture.  Haven't quite got around to spring cleaning yet (but my unpacking deadline is this weekend, a mere 2 weeks after I came home, and I'm confident I'll make it)

6 comments:

Lars said...

Søde Tine. Jeg indrømmer hermed offentligt, at jeg er skabs-læser af din fantastiske blog! Tak for din stil og for dine fede, sjove, skæve, ærlige vinkler til livet og hverdagen. Som at være der selv :-)

Knus fra lfp - long time no c

superheltemor said...

Haha - godt du lærte dig selv at være lidt luksus - absolut smuk vatrondel!

The Blogless Sister said...

Nu smiler jeg!

Knus, tbs

Anonymous said...

The truth is...

...you are special
...you are wonderful
...you are worthy
...you are one of a kind
...you are a blessing in the lives of those who are fortunate enough to know you

When in doubt, let me know and I will wholeheartedly dispel those silly notions!

Nadia said...

Den ER faktisk pænere... Virkede den også bedre? Eller har matas' slave-alfer arbejdet forgæves?

The Blogless Sister said...

@N - X

@Nadia - ja, meget mindre fnuller! :-)