Sunday, 7 August 2011

Nogen, også kendt som Jeg

synes, der er lidt vel langt mellem indlæggene, og at the blogless sister efterhånden lever lovlig meget op til sit navn. Så her kommer en lille sommerhilsen, så I kan forvisse jer om at jeg virkelig ér ved at gå i frø...


Det er noget med en Svigermor som netop er kommet på besøg, just som madlavningslysten er helt i bund og jeg ikke har fået tømt kameraets memorykort.


Det er noget med logistik, som - trods det at jeg får al den hjælp jeg kunne ønske mig - godt kan holde mig lidt vågen om natten.


Det er noget med kærligheden som knager, og som jeg jamrer så rigeligt over ude i det virkelige liv, at jeg faktisk ikke orker at gøre det her også.


Der er noget med en kalender, som på magisk vis ser ud til at være strammet til i elastikken, eller også har min planlægning samme tendens som min livvidde; i hvert fald er der noget der ikke passer sammen.


Der er noget med en skrivelyst, som glimrer ved sit fravær i en grad, så jeg helt seriøst er i bekneb med at levere varen til del 2 + 3 af Listen over Ting der gør mig Glad i Låget. Især fordi næste punkt på listen skulle være noget med ord, sprog (og ordsprog), og dialekter, og det klinger sår'n lidt hult når mine fingre hellere går i krampe end nedfælder nogen af selvsamme ord (aaav). Jeg tror jeg finder på et andet punkt...


Og endelig er der måske mest af alt noget med et mangel på overskud, fordi Verden Udenfor gør sig til og kræver det den plejer at kræve, mens jeg lige pt mest er til vande-træden. Og netop det med overskud, og manglen på samme, er noget jeg har været inde på før - det ligner efterhånden et kedeligt, men realistisk bud på en overskrift for 2011 når vi skal til at lave en Året der gik. Det er ikke noget der er vanvittig interessant at læse om; til gengæld er det at skrive om det en lynsnar genvej til en god klynke-session, og kaster jeg mig først ud i dét, kan jeg være vis på at min mor vil befale en effektiv selv-sammen-tagning.


I stedet vælger jeg at lukke øjnene for i dag, og i morgen kaste mig ud i det Ultimative Eventyr: en tur med Århus' Nye Bybus-net. Wish me luck!


@N ~ sorry, I'm up past my bedtime tonight, so not much time for your special-price-for-you-translation. But fear not, you're not missing out on anything. It's just a lament. No, wait. That's too poetic.  It's moaning.  Boo-hoo, I have no time/energy for anything and my love life's going down the drain. Like I said, you're not missing out on anything.


But tomorrow will be an Adventure. Because the buses in Aarhus are being "re-shuffled" completely - new routes, new timetable, etc. etc. - so it will be most interesting to see if I make it to work or get lost somewhere along the way.  I have faith in myself and believe I'll  be just fine, as long as I don't bring along a bus book that's too exciting...

4 comments:

Ibs said...

Åndeknus til Ynkemon.

Marina said...

Det kan være svært at finde overskud til at blogge. Det skal du ikke undskylde. Håber snart at elastikken vil giver sig og på magisk vis give dig plads til overskud og nye tanker.

Kram.

SushiStegen said...

Crap... mine øjne laver skimmelæsning, så jeg nåede lige at tænke fedt "tag-selv-sammen tegning". I'm all in.
Har du brug for klynke på en blog, kan du gæsteblogge hos mig, så kan jeg måske lave noget fornuftigt eller støvsuge. Min blog bliver snart omdannet til tude- brokke- sure indlæg. Så er det sagt!

The Blogless Sister said...

Det er godt jeg har jer til at hive lidt i elastikken.
@Steg - det vil jeg da overveje. Er helt sikkert leveringsdygtig i et brok-indlæg eller to, især hvis de ikke behøver at være konstruktive ;-)