Friday, 26 August 2011

Fryd&Gammen i Kongehuset

La Prangsess Marie er nok en gang på faldende fode.  Nyheden kommer ganske kort tid efter en tilsvarende melding fra det svenske kongehus, for hvem det dog er en større nyhed eftersom det sidste svenske baby-boom var for en 25-30 år siden, hvorimod vort hjemlige kongehus jo er endog særdeles leveringsdygtigt.

Jeg forudser rørende artikel i BilledBladet hvor et nyt, stærkt bånd opstår mellem de to så smukt synkroniseret gravide. Hvordan La Prangsess Marie som erfaren mor til en-snart-to kan bistå den jättesöte men inte så väldigt babyerfarne Kronprinsessan med vise råd. Og muligvis, til sidst, for at dryppe en smule malurt i bægeret - en art fashion contest hvor dommen falder over hvem, der er gravid på den mest elegante, ej-gud-det-sidder-jo-kun-lige-på-maven måde.

PS - i nævnte malurtsdyst holder jeg med Victoria. Ikke fordi jeg ikke kan lide La Prangsess - hun bor i Synnejylland og er tilsyneladende glad for den høje prins, og så udviste hun jo den godhed at opkalde sin førstefødte efter all time royal favourite, gravhundefan Prins Henrik [prangs Ang'ri].  Men jeg har bare altid så godt kunnet li' Victoria, og vi er næsten lige gamle og sår'n, og hvem elsker ikke en svensker (der males med bred pensel her...  :-)

3 comments:

Malou Klidmoster said...

Det er fint med gravide kongeligt - men lad og hellere dyrke vores kærlig til svensken. Og helst en helt bestemt svensker med blege baller!

The Blogless Sister said...

Du er så fikseret :-)

Nadia said...

Åh prins Henrik... Hvis han bare ville få sig en gravhund, der ikke konstant var i Billedbladet fordi den bider. Det giver gravhundene et dårligt rygte!

Øhm... Anyways... Jeg holder også med Viktoria. Fordi hun er sød, og fordi det er lidt synd for hende, hun skal være dronning. Marie kan bare gemme sig lidt væk, hvis hun ikke gider være i fokus i en periode.