Wednesday, 12 January 2011

Hvad sker der lige her?

Det her er sådan en lille hyggeblog, ing'?  Hvor jeg skriver de tanker der nu falder ned i tastaturet, og du læser dem, og hvis du synes det var sjovt så skriver du en lille hilsen i kommentarfeltet. Som jeg altid bliver glad for, uanset hvem det er, men ikke altid får svaret på (sådan er det nu engang bare. Det er nu engang også sådan, at hvis jeg ikke kender dig i virkeligheden, så er chancen for et svar væsentlig højere, end hvis jeg gør. Mine dejlige venner går for lud og koldt vand, de stakler, men til gengæld har de så fornøjelsen af mig LIVE engang imellem. Gynger/karuseller).   Der er ikke så meget specialisering her, og der er ikke ret mange kantede meninger fordi jeg er sådan et rundt menneske-personligheds-såvel-som-figurmæssigt. Og der er ikke så meget international appeal, fordi jeg godt nok strør om mig med engelske udtryk og en sjælden gang blogger på engelsk hvis hjernen ikke fungerer på dansk, men ellers ikke skriver så andre end nærmeste omegn forstår det.

Og så i dag - så klikkede jeg på "status" inde i det, der vel hedder betjeningspanelet. Her har jeg klikket lige præcis 2 gange før, så jeg ved ikke om der er tale om et mønster; for mig er det helt nyt at der er personer i:

USA (12?!!)
Rusland (3)
Sverige (2)
Canada (1)
Tyskland (1)
Israel (1)
Holland (1)
og endelig, mit elskede
Norge (1)

som har læst med her den sidste uges tid.  Hvem er I? Hvor kom I fra?  Bliver I kede af at jeg kun skrev mit elskede Norge? Det er bare fordi min Mor kommer fra Norge. Jeg elsker også alle jer andre. USA drager mig igen og igen fordi det er så STORT og anderledes. Canada er skøn og vild og dejlig, Tyskland er meget mere end blot en Autobahn (en gang skal jeg fortælle om da jeg var i fællessauna (..skulle det vise sig) i Wiesbaden), Sverige er midsommerfejring og har iflg kæresten det mest sexede sprog i verden, Rusland er storslået historie og et alt for kort ophold i St Petersborg, Holland er blomster, dank-u-wel og bare altid dejlig, og Israel gør mig vist nok til et mere spirituelt menneske bare jeg opholder mig der. You're all wonderful, mwah!mwah! *blows-kisses-to-everyone*

Men hvor kom I fra? Og er vi venner nu?

SMALL WORLD
LOOK AFTER OUR PLANET
it's the only one with chocolate

6 comments:

Anonymous said...

I just love you and your way of thinking and writeing!
Jeg er en snig-læser, for hvem dine indlæg bringer glæde, smil og lys i hverdagen! TAK for det! :-)

The Blogless Sister said...

En SNIG-LÆSER! Det må være det bedste at have!

Og nu er min torsdag lidt lysere og gladere, så selv tak :-)

Kirsten said...

Må indrømme, at jeg også er en snig-læser. Sjovt nok, så tror jeg ud fra et af dine indlæg at vi bor om ikke tæt på hinanden så i hvert fald i samme lokalområde - og så er det jo ligesom om vi kender hinanden lidt, ikke?

The Blogless Sister said...

Absolut - it takes a village, an' all that!

... har I bemærket at ikke en eneste russer har meldt sig? De har ellers et historisk nationaltalent for sniglæseri (nyt yndlingsord, btw - sniglæser :-) og det ville være interessant at høre fra dem.

приветствуем друзей России

Anonymous said...

Och så svenskan då... jag är faktiskt riktigt road av att höra att din pojkvän tycker att svenska är det sexigaste språket i världen... och nu fick jag givetvis en annan tanke... dvs att DU emellanåt, på ett visst ställe i huset - talar svenska med honom...? ;)

The Blogless Sister said...

Well..... jeg kan i alla fall afsløre at jeg engang imellem hvisker "du är inte klok" i hans øre.

Så bliver han helt blød i knæene...

The rest is confidential ;-)