Tuesday, 11 January 2011

Udlængsel og en tvilling eller 2

Udlængsel, indlængsel, efterlængsel, savn, afsavn, i dag er en af de januardage, hvor jeg savner.

Jeg savner julen, som lige har været der. Jeg savner sommeren, som er der før jeg aner det (og helt sikkert før jeg har fået haven gjort klar). Jeg savner USA, og mine venner der, og England/Norge/Færøerne og mine venner dér. Jeg savner Uldtot, mit gamle fine og noget overvægtige marsvin. Jeg savner der-hjemme-hvorfra-min-verden-går. Og så savner jeg vist nok at være lille igen, for dengang tænkte jeg vist ikke så meget over alting og følgelig var der færre savn.

Muligvis savner jeg også lidt ini'tiv, men eftersom Indre Helga er ved at vågne op er der intet at frygte på den front; det lysner i øst.

Og jeg savner nogen flere håndværkere i mit liv. Det er ulempen ved aldrig rigtig at have gidet de der drenge fra Teknisk Skole - man er f***ed når der skal hænges en lampe op, for de halvstuderede røvere, der udgør ens omgangskreds er ikke til megen nytte der.

Fin gris
Billedet udsat for cartoonize.net som jeg fandt
link til hos Badut, vielen Dank for det!

Nå ja, og så ugens Nyhed. Nyheden over dem alle. Ze Royal Twins. En af hver, født ved en ganske naturlig spontan fødsel, plop plop, en halv time og så var Danmark en prins og en prinsesse rigere. Hvilket giver pressen rig lejlighed til at kaste om sig med et af mine absolutte hade-ord, "lilleprinsen". Ved ikke hvorfor, men jeg får akut udslæt og nervøse trækninger når jeg læser det ord (sippe).

Og man må sige hun leverer varen, Mary. Mægtig smuk, er hun. Ufattelig gode gener (78% af min kvindelige omgangskreds er gravide eller har lige været det så mit sammenligningsgrundlag er så godt som nogens, og selv om jeg udelukkende har smukke veninder så er der altså ingen af dem der har/havde en figur som Mary) som gjorde at hun kun til allersidst var en smule tykkere end mig. God mod børn og dyr. Og producent af en Førstefødt Søn & Tronarving. En LillesøsterPrinsesse. Og nu, dobbeltrosin i pølseenden, Royale Tvillinger.  Hvis ikke Frede har betalt max. told for den luksusimport fra Down Under er der da ingen retfærdighed til.

Jeg kan faktisk vældig godt lide dem. Kongefamilien. De gør det godt; er måske lidt dyre i drift men vi kunne da bare skære lidt i ministerpensionerne, så har vi fint råd. Min aller-aller-yndlings er ham her:   Gravhunde-elsker, gourmet og -mand, begåer af poesi af ukendt kvalitet, tilhænger af lilla silkestrømper og korporlig afstraffelse af prinser, excentriker par excellence, og uovertruffen i kiksede bemærkninger til den forsamlede danmarkspresse.


"Tvillingerne er grimme, udtaler Prins Henrik". Læst på tv2.dk. Straks modsagt af Ellen Hillingsøe. "Neeeej, det er de da slet ikke, de er da søøøøde".

Hm. 3 dage gamle spædbørn? Jeg vil vædde på at den gode Henri har ret. Men for sadden hvor jeg grinede da jeg læste det   He just never learns...

PS - til jer som allerede nu savner at gå og tælle ned til en celebrityfødsel er der gode nyheder: Posh&Becks venter nr. 4 (pyyyha)

2 comments:

Sushistegen said...

hahahaha... jeg er så enig med med kongehus og ministerpensioner! Henrik er også min favorit. Forstokkede og kedelige danskere, nej her er der skruet op for farverne. Han er garanteret en supergod bordherre.

The Blogless Sister said...

Nå ja - det ville være en fest at sidde til bords med ham! :-)