Tuesday, 25 January 2011

En madblogger krydser sit spor

Åh pyha! Indledningsvist vil jeg gerne gøre opmærksom på 2 ting:

1/ Den danske velfærdsstat er rar - specielt det med en 37,5 timers arbejdsuge skal vi huske at sætte pris på.  Husker I det, hva' hva' hva'? Nåååh. Det var godt!

2/ Det falske keyboard nedsætter arbejdshastigheden ganske betragteligt - og i USA har de kun de falske. Når / sidder der hvor - skulle sidde, og * sidder oven over 8 tallet, og - sidder ved siden af 0 .... så bruger man backspace-knappen en hel del indtil man har vænnet sig til det.

Fornemmes det at jeg ikke har været ude og svinge kreditkortet i dag, men derimod arbejdet flittigt og dygtigt (og længe)?  De har længere arbejdstider herovre, en typisk dag er 9-1730 (hvor jeg forkælede skandinav er vant til 8-16) og når der så løber en time ekstra på, så bliver dagen lang. (NB - Mor, kolleger: jeg klager ikke! :-)

Så er det jo dejligt, at jeg bor på mit lille schmotel uden restaurant, så jeg selv skal lave mad og vaske tøj. Det gør det nemlig en hel del lettere at lege yndlingslegen "jeg bor herovre sådan rigtigt" end hvis jeg bare kunne valse på restaurant.  Og når man kommer træt og sent hjem fra arbejde, hvad kunne så være en bedre lejlighed til at afprøve den ultimative amerikanske convenience food, som I så en teaser på i går? Jeg kunne ikke komme i tanker om noget, så her kommer en step-by-step guide til MACARONI & CHEESE (hold fast - for NU går det stærkt):


Pasta koges........

Der lures i pulverpose - lyset er dårligt;
farven er noget mere ovre i det
fis-orange........

Vandet hældes fra, og man rører følgende i:
1 tsk usaltet smør - det blev så alm. saltet....
3 spsk lowfat milk - sødmælk er det nye lowfat.......
og pulveeeeeer......
og nu: rørerørerøre

Aftenens tallerken
Den ligner faktisk den på pakken meget godt,
hvis jeg selv skal sige det (*selvgod smiley*)

(Hvis nogen synes jeg har lagt mig lidt vel tæt op ad stilen hos en kendt dansk madblogger, så vil jeg bare sige, at hvis jeg ikke skulle kopiere skamløst i et indlæg om Mac n' Cheese, hvornår i alverden skulle jeg så?)

Og hvordan smagte det så? Jeg vil sige det sådan: jeg MÅ være blevet stærkere. Død er jeg da i hvert fald ikke......


7 comments:

Antilol Ane said...

Jeg ville give alt for, at æde klam Amerikansk mad hver dag.

Signe said...

Du er sgu skøn!

Ibs said...

Jeg har sagt det før, men nu siger jeg det lige igen; jeg fåking elsker dig!

Anonymous said...

Og nogen har nok ondt i nummi, siden der lige hældes vand ud over en madblogger...
Fik du det mon bedre af det?

The Blogless Sister said...

Ej anonyme, nu må du lige gro en humor. Den madblogger er vild med USA og har givetvis indtaget en del Macaroni&Cheese herovre - men jeg tror aldrig hun har lavet et indlæg om det, så det har jeg gjort. Det var da for sjawwwww, forstod du ikke det?

Voksenmis said...

Kære Anonyme.
Hold kaje, hvor er det sølle at lægge sådanne kommentarer og så ikke engang ville stå ved dem med navns nævnelse. Det er altså ikke noget, der giver respekt i min bog, hverken for dig eller den-kendte-madblogger.
Hvadenten du er omtalte madblogger selv eller en af hendes minions, så tag da lige og knap koteletterne eller stå ved dine meninger.
Det andet er sgu så sølle.

Pernille said...

Det er super du ofrer dig og tester fantastiske produkter som færdig mac 'n cheese, så andre (læs: mig) ikke skal :D