Wednesday, 26 January 2011

State of the Union

Det er ganske fint at sidde her med Obama's State of the Union kørende live på TV'et.  Det bidrager på klædelig vis til "jeg bor her sådan rigtigt"-legen.  På samme måde som at tanke bilen og købe kæmpe dunke med sprinklervæske ($2!!! Og den er tung, der er nok 5 liter i. Nøøøj hvor skal jeg spule vinduer mens jeg er herovre).

For nogen uger siden klikkede jeg på "status" knappen på min blog og opdagede til min forbløffelse at jeg har læsere uden for Danmarks grænser. I dag klikkede jeg på den igen; ingen russere på besøg i denne uge men til gengæld har jeg haft et par gæster fra Estland - dem ved jeg godt hvem er. *Hej middelaldergramsere* :-)

Og så scrollede jeg længere ned på siden - det er fantastisk, jeg finder nye ting hele tiden. Dér befandt sig en liste over [så vidt jeg kan regne ud] google-søgninger, der har bragt folk herind.

Den sidste uges tid er der søgt på følgende:

DYRK KARTOFLER I SPANDE - jeg går meget ind for at være ude i god tid med havearbejdet men januar er liiiige tidligt nok. Men der kommer nok et indlæg om det til foråret, og måske skrev jeg også om det sidste år, det kan jeg ikke lige huske. Til gengæld husker jeg tydeligt glæden, da jeg første gang prøvede det på min lillebitte altan og stolt kunne høste 15-16 kartofler -- de fleste af dem ganske vist på størrelse med marmorkugler, men alligevel!

FÆLLESSAUNA ÅRHUS - beklager, kan ikke hjælpe. Har til gengæld været i sådan en på Radisson hotellet i Wiesbaden.  Kom intetanende rundt om et hjørne og vandrede nærmest direkte ind i favnen på 2 nøgne deutsche Männer. Gispede ENTSCHULDIGUNG og fløj op i receptionen for at spørge om der mon var en særlig Männer-Stunde som jeg uforvarende var braset ind i.  Men "nein, man kann ja tun was man will" mente receptionisten. Og så gik jeg ned i badewellness-afdelingen igen, iført badetøj ligesom langt de fleste andre, og gjorde mig store anstrengelser for at dreje blikket opad/nordpå/bare væk, og det gik faktisk rigtig fint indtil jeg kom ind i saunaen og der mødte en (nu eks-)kollega som faktisk ikke var iført andet end meget trind mave, for hvilken jeg var yderst taknemlig. Da måtte jeg give fortabt og indse, at jeg nok bare er for meget sippe til den slags.

SALTRANDE - her har jeg da løsningen: køb nye støvler!

UDSKÆRINGSKORT - ehm..... hvad er det?


- I øvrigt har jeg -suk- brugt lidt penge igen i dag. Men som altid, et glorværdigt formål: Jeg har nemlig købt gave til Søster!

3 comments:

Malou Klidmoster said...

Hæ hæ, du har altså luret os.Du kan tro vi gramser på middelalderen :-) Det er utroligt hvad google-søgninger folk laver. Jeg har en der hedder 'hive hende i hestehalen' øh, hva?

Håber du har det bra der ovre i det store land. Blog endelig om noget andet 'mad' :-)

Ibs said...

Jeg følger SÅ meget med herinde. Og har vist dig til min us-lovin' søster, som nu også lever lidt gennem dig. Ih, det er så spændende!

fru M said...

SYNES MEGA MEGET GODT OM! (gave til søster - fornuftigt!)