Tuesday, 22 February 2011

Christmas all year round ?

De er li'godt tow'li', de amerikaner'.

Ej, ikke alle sammen. De fleste er faktisk ret normale. Men der er nogen stykker herovre, som stadig ikke har fået pillet al julepynten ned endnu! I slutningen af februar! Hvor der har været 16 graders varme! (vejrprofeten skal hilse og sige at dét er slut igen -brrrrrr!)

Jeg forstår ikke helt hvorfor de stadig har juledims oppe. Vi har jo lige haft Årets Mest Romantiske Dag, som man jo fint kunne pynte op til, med lyserøde hjerter og konfetti. Den lokale Target benyttede sig af at Valentines Day og Super Bowl lå nærmest oven i hinanden til at kaste sig ud i Bizarre Udsalgstemaer, vol. 325:


OK. Godt så. Bilka, feel free not to imitate....

Anyways. Indre Helga (ze Christmas nazi) synes nok der er lige lovlig meget out-of-season julehalløj til salg. Hun kan ikke helt lade være med at kigge, for out-of-season = udsalg. Men rynke på næsen, det gør hun.

Dette her følte hun sig ikke fristet af:Heller ikke dette her fik plads i kufferten:


Hvad er det for noget?  Juletræer skal være grønne! Ikke noget moderne noget her!  - Til gengæld ville det have været virkelig dejligt at tage det her med hjem:


Hvad siger I? Ikke realistisk med ildsted i kufferten? Nå.  Men så i det mindste en af ænderne? Heller ikke? Ak ja, så må man jo nøjes med lidt Valentines-gejl...Glædelig tirsdag derude :-)

2 comments:

Lavendel said...

Det' sgu synd for Helga....kom hende lidt i møde...lidt må du da kunne få klemt ned i kufferten.

The Blogless Sister said...

Ja.....lidt *rødme*