Tuesday, 15 February 2011

Happy Valentine's Day!!!

Yeees! It's the most romantic day of the year!!!  Ifølge Fox 4 News glemmer hele 40% af amerikanske mænd denne parforholdets ultimative eksamensdag! Mest brugte undskyldninger er: "jamen du har ikke mindet mig om det" og "blomsterbudet kunne ikke finde vores hus".  De havde 10 minutters dækning af denne unthinkable crime.

Heldigvis er jeg kæreste med en mand som har (mere) styr på datoerne (end mig).
Den rare mand! Indre Erna gik amok i blomstersniffing, Indre Lecia erklærede fest, Indre Helga ringede straks op for at skælde ud over hvor mange penge han havde brugt. Heldigvis nåede jeg også lige at få et ord indført (jeg sagde TAK).  Kollegerne var fulde af imponade, så jeg kan roligt hive ham med herover. (Bare rolig Iben - jeg kommer skam hjem igen!)

Det var en dejlig overraskelse. Tak igen!!! x

Har I ellers haft en god weekend?  Min tur til St Louis gik over al forventning.  Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte eller slutte min beretning, jeg har heller ikke fået kigget billederne igennem endnu, men der skal nok komme et indlæg eller 2.

Jeg vil dog sige, at weekendens højdepunkt ikke var the Gateway Arch. Ej heller Cahokia Mounds. Det var den ganske enorme gæstfrihed jeg mødte. Kollega & Hubby hev mig med hjem til både hendes brødre og hendes gamle mor på 84, og de tog imod mig med åbne arme.  Oh hvor skønt, at komme indenfor i nogen af alle de amerikanske huse jeg normalt må nøjes med at fotografere fra bilen! Oh hvor skønt, at gnaske barbecue ribs (barbecue er en religion som dyrkes året rundt)! Oh hvor skønt, at tabe gedigent i et kortspil som (i hvert fald i den familie) hedder "oh hell"! Oh hvor skønt, at sidde på bagsædet i en pickup truck og høre countrymusik og få forklaret det amerikanske valgsystem så jeg nu forstår bare en smule mere (dét kommer der intet indlæg om :-)

Hjemme i lille Danmark kan vi godt (malet med meget bred pensel) have en tendens til at være lidt lukkede. Jeg har nogle veninder som kommer anderswo fra, og de siger at det kan være endog meget vanskeligt at komme ind på livet af os indfødte, og det skal nok passe.  Det skal ikke være "halleluja America" det hele, men vi kan altså godt lære lidt af dem for de er generelt noget mere nysgerrige og åbne end os.  Jeg var meget meget glad for at blive inviteret indenfor og lovede mig selv at det skal gengældes, på en eller anden måde. Karma, balance i Universet, alt det der.

Og jeg har et glas apple butter med hjem; måske skulle jeg invitere nogen på besøg?

3 comments:

Linda said...

Me! Me! Pick me! *Shrek-æsel-smiley*

The Blogless Sister said...

...var der nogen der rakte hånden i vejret??? :-)

Pernille said...

totalt sødt af kæreste også :D